Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

 

Τα Χανιά είναι επίσης γνωστά και ως η Βενετία της ανατολής! Η πόλη των Χανίων και οι κάτοικοί της σας καλωσορίζουν στην Κρήτη και στο νομό Χανιών και σας προσκαλούν να αποκτήσετε ανεπανάλυπτες εμπειρίες φιλοξενίας, διασκέδασης και ξεκούρασης. Βήμα, βήμα τα Χανιά ξεδιπλώνουν την ομορφιά τους μέσα από ένα ταξέδι στην ιστορία και την βενετσιάνικη αισθητική.

Τα Χανιά έχουν καταφέρει, με την πάροδο του χρόνου, να διατηρήσουν τα ιστορικά μνημεία και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και να τα συνδυάσουν με επιτυχία με το σύγχρονο τρόπο ζωής και διασκέδασης. Μια βόλτα στα αμέτρητα στενά δρομόκια της παλιάς πόλης θα σας γεμίσει με νοσταλγικές εικόνες και ρομαντική διάθεση.

 

Chania-city (1)
Chania-city (2)
Chania-city (3)
Chania-city (4)
Chania-city (5)
Chania-city (6)
Chania-city (7)
Chania-city (8)
Chania-city (9)
Chania-city (10)
Chania-city (11)
Chania-city (12)
Chania-city (13)
Chania-city (14)
Chania-city (15)
Chania-city (16)
Chania-city (17)
Chania-city (18)
Chania-city (19)
Chania-city (20)
Chania-city (21)
Chania-city (22)
Previous Next Play Pause
Chania-city (1) Chania-city (2) Chania-city (3) Chania-city (4) Chania-city (5) Chania-city (6) Chania-city (7) Chania-city (8) Chania-city (9) Chania-city (10) Chania-city (11) Chania-city (12) Chania-city (13) Chania-city (14) Chania-city (15) Chania-city (16) Chania-city (17) Chania-city (18) Chania-city (19) Chania-city (20) Chania-city (21) Chania-city (22)

 

Σας προσκαλούμε να επισκευτήτε την καλαίσθητη πόλη μας και τα μοναδικά της μνημεία, το μεγάλο Αρσενάλι, τον αιγυπτιακό φάρο, τα βενετσιάνικα ναυπηγεία (Νεώρια) κτλ. Περιπλανηθήτε στα δρομάκια με τα πολυάριθμα εκλησάκια και τα μεγαλόπρεπα νεοκλασσικά κτήρια. Απολαύστε την θαλασσινή αύρα στο λιμάνι με τα αναρίθμυτα χρώματα και γευτήτε την διάσιμη κρητική κουζίνα σε ένα από τα γραφικά ταβερνάκια.

Τα διαμερίσματα Ιάσον σίγουρα αποτελούν ιδανική επιλογή για διαμονή στο κεντρικότερο μέρος της πόλης και μόλις λίγα μέτρα από το παλιό λιμάνι. Η διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας θα σας χαρίσει αξέχαστες εμπειρίες και αναμνήσεις από τα Χανιά. 

 

Τοποθεσια

ΚΕΝΤΡΙΚΟ !

Η τοποθεσία είναι ιδιαίτερα κεντρική. Μερικά μόλις μέτρα από το Βενετσιάνικο λιμάνι των Χανίων.

Περισσότερα...

Γραψτε σχολιο

Contact us

How many eyes has a typical person?
Email:
Subject:
Message: