Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

Στην γύρω περιοχή υπάρχουν αμέτρητα εστιατόρια, ουζερί, ταβέρνες, μπαρ και εμπορικά καταστήματα. Το Ναυτικό Μουσείο απέχει 1 λεπτό με τα πόδια, ενώ το Αρχαιολογικό Μουσείο των Χανίων είναι περίπου 400μ. μακριά.

 


View Larger Map

 ΟΔΗΓΙΕΣ

Το Iason Studios βρίσκεται στη παλιά πόλη των Χανίων, έτσι όταν φθάσετε στο λιμάνι ή στο αεροδρόμιο, μπορείτε να πάρετε ταξί και θα ζητήσετε από τον ταξιτζή να σας πάει στο παλιό ΞΕΝΙΑ. Το ταξί θα σας αφήσει στην αρχή της οδού Θεοτοκοπούλου – τον κεντρικό δρόμο της παλιάς πόλης. Πάτε ευθεία και στρίβετε ΑΡΙΣΤΕΡΑ στο ΔΕΥΤΕΡΟ στενό: είναι η οδός Δαμασκηνών. Εκεί υπάρχει και η σχετική πινακίδα-που είναι στην πραγματικότητα η πλαϊνή μας είσοδος. Εναλλακτικά υπάρχει λεωφορείο που αναχωρεί από το αεροδρόμιο στις 07.15, στις 10.15 και στις 19.30 και τερματίζει στο σταθμό των λεωφορείων (ΚΤΕΛ).

Επίσης υπάρχει λεωφορείο που ξεκινά από το λιμάνι και σας αφήνει μπροστά στη Δημοτική Αγορά.Από εκεί μπορείτε πάλι αν πάρετε ταξί -απόσταση 5'- ή να έρθετε με τα πόδια... Πάντως, σε περίπτωση που έρθετε με τα πόδια από το σταθμό των λεωφορείων, πρέπει να λάβετε υπ’ όψη σας την απόσταση -είναι περίπου 15 λεπτά- και φυσικά το γεγονός ότι θα κουβαλάτε τις αποσκευές σας!... Σε αυτήν την περίπτωση, ακολουθείτε τον κεντρικό δρόμο μπροστά από την Αγορά : την ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΝΝΑΡΗ μέχρι το τριγωνάκι στην αρχή της οδού ΧΑΛΗΔΩΝ.

Ακολουθείτε ευθεία την οδό ΧΑΛΗΔΩΝ , αφού περάσετε την μεγάλη εκκλησία της Μητρόπολης, μέχρι το λιμάνι και την πλατεία με το σιντριβάνι: τώρα βρίσκεστε στο παλιό Ενετικό λιμάνι. Εδώ πηγαίνετε αριστερά μέχρι να φθάσετε στο Ναυτικό Μουσείο, το οποίο –παρεμπιπτόντως- είναι πολύ όμορφο και ενδιαφέρον. Ακριβώς μπροστά σας είναι η αρχή της οδού Αγγέλου. Ανηφορίζετε προς τα πάνω και το Iason Studios είναι ΔΕΞΙΑ μετά από 50 μέτρα περίπου, λίγο πριν φθάσετε στην κορυφή. Μπροστά ακριβώς από το κτίριο υπάρχει μια μικρή εσοχή του δρόμου και θα δείτε και την σχετική ταμπέλα ΙASON πάνω στο κτίριο.

Γραψτε σχολιο

Contact us

How many eyes has a typical person?
Email:
Subject:
Message: